Nieuwsbrieven

 

Nieuwsbrief september 2010

Stralingsvrij Wonen

Stralingsvrij Wonen is gespecialiseerd in het meten van elektromagnetische velden in woningen. Met professionele apparatuur worden stralingsbronnen in huis en buitenshuis opgespoord en in kaart gebracht. Na de meting stel ik een uitgebreid adviesrapport op, waarmee het huis zo goed mogelijk stralingsvrij kan worden gemaakt. Daarmee wordt de woning weer een plek waar je tot rust kan komen en waar je op kunt laden.

Bezoek ook de website van Stralingsvrij Wonen!

laptop met site stralingsvrij wonen Op www.stralingsvrijwonen.nl lees je onder andere welke gezondheidseffecten kunnen worden veroorzaakt door straling. Op dit moment is er voldoende onderzoek beschikbaar dat aantoont dat straling negatieve gezondheidseffecten heeft. Slapeloosheid, chronische vermoeidheid zijn slechts een aantal symptomen van elektrostress.
Verder vind je op de website hoe een huisonderzoek verloopt, wat voor straling er wordt gemeten, simpele tips en adviezen wat je makkelijk zelf kunt doen om de straling in huis te verminderen en nog veel meer!

Stralingsvrij Wonen is aanwezig op de Dag van de Duurzaamheid.

dag van de duurzaamheidIk sta met een informatiestand op de dag van de Duurzaamheid. Deze informatiemarkt wordt gehouden op zondag 26 september 2010 van 13.00 tot 17.00 uur op het centrum voor duurzaamheid de Kaardebol in Zutphen. Op deze dag geef ik een aantal demonstraties van het meten en afschermen van straling. Vind je het leuk om kennis te maken met mijn bedrijf, kom dan naar deze dag! Meer informatie vind je hier.

Nazomeraktie: dubbelpolige tussenstekker nu voor maar € 9.50

tussenstekkerHaal de spanning 100% zeker van een apparaat (lamp, hifi-installatie o.i.d.)! Door het plaatsen van deze dubbelpolig geschakelde tussenstekker tussen de wandcontactdoos en de stekker van een apparaat, weet je zeker dat er geen elektrisch veld staat op het apparaat wat uitgeschakeld is. Bijna alle apparaten hebben een enkelpolige schakelaar, waardoor er 50% kans is dat zelfs bij een uitgeschakeld apparaat een sterk elektrisch veld rond het hele apparaat aanwezig is. Deze tussenstekker kan je voor € 9.50 incl. BTW per stuk bestellen bij Stralingsvrij Wonen. Pas op: de tussenstekkers die je in normale winkel aantreft, zijn altijd enkelpolig geschakeld, waardoor je niet zeker weet of het apparaat spanningsloos wordt gemaakt.

DECT telefoon

straling dect telefoon

Wist je dat een DECT telefoon (draagbare huistelefoon) altijd een behoorlijke dosis straling afgeeft, ook als er niet gebeld wordt? Het stralingsniveau van een DECT telefoon in huis is vele malen hoger dan een GSM zendmast! Ik verkoop DECT telefoons die alleen straling afgeven als er gebeld wordt. Vervangen van de DECT telefoon is een eenvoudige aanpassing die veel gezondheidswinst kan opleveren (met name wanneer de DECT telefoon op de slaapkamer staat!). Deze telefoons kan je bij mij bestellen.

Stralingsvrij Wonen   -   Tel. 0575 544544   -   E-mail