Nieuwsbrieven

 

Nieuwsbrief 2

Stralingsvrij Wonen

Stralingsvrij Wonen doet onderzoek naar elektromagnetische velden in uw woning en geeft advies om elektrosmog zoveel mogelijk te beperken. Elektrosmog is de verzamelnaam voor alle mogelijke vormen van straling, die wordt veroorzaakt door moderne elektronische apparatuur. Elektrosmog kan diverse gezondheidsklachten veroorzaken, zoals slapeloosheid, prikkelbaarheid, vermoeidheid en hoofdpijn.

Nieuws - ook bomen hebben last van elektromagnetische straling

Elektromagnetische straling heeft een negatief effect op de gezondheid van bomen. Dit blijkt uit recent onderzoek van de Universiteit Wageningen en de gemeente Alphen aan den Rijn.
De straling van draadloos internet veroorzaakt volgens de onderzoekers het afsterven van blad en het achterblijven van groei bij bomen en gewassen. Lees meer >

Geef een stralingsarm Sinterklaas of Kerst cadeau!

Stralingsvrij Wonen verkoopt ECO-DECT telefoons van het merk Orchid. In tegenstelling tot gewone huistelefoons, geven deze telefoons gegarandeerd geen straling af wanneer er niet gebeld wordt en hebben een stralingsreductie van 75% tijdens het bellen.
Bezoek de website voor de verschillende modellen en prijzen! Orchid ECO-DECT telefoons zijn te koop vanaf € 69.-.

Stralingsvrij Wonen was aanwezig op de Dag van de Duurzaamheid.

De dag van de Duurzaamheid op 26-9-2010 was een groot succes. Ik heb veel mensen uitleg kunnen geven over elektrosmog en mogelijke gezondheidseffecten.
Demonstraties gaven inzicht in het belang van aarding van apparatuur en de hoeveelheid straling van een DECT telefoon.
Met behulp van een hoogfrequent meter kon men aflezen dat een DECT telefoon in huis vele malen meer straling geeft dan een zendmast in de buurt. Dat was voor veel mensen een nieuw en schokkend inzicht. Veel mensen maken zich zorgen om een zendmast in de buurt, maar hebben niet in de gaten dat ze met hun DECT telefoon een eigen zendmast in huis hebben gehaald!
Heeft u deze dag gemist? Bel gerust als u vragen heeft over straling in uw woonsituatie.

Tip: controle magnetron.

elektrische_dekenWist u dat veel magnetrons elektromagnetische straling lekken? De afdichting van de deur laat na verloop van tijd straling door, waardoor niet alleen uw voedsel gaart, maar uzelf ook in de straling staat. Vast onderdeel van een huismeting is het meten van elektromagnetische velden in uw keuken en eventuele lekkage van de magnetron.

Stralingsvrij Wonen   -   Tel. 0575 544544   -   E-mail